Akciós könyv

asimov_sfblog.jpg

Akciós könyv

stalker_sfblog.jpg

Rovatok

Egyben

Akciós könyv

banner_felkavaro2.jpg

Utolsó kommentek

Friss topikok

Külső feed

Nincs megjeleníthető elem

Pacific Rim - Óriásszörnyek özönlik el bolygót 2013-ban

2012.06.22. 06:00 :: renter

pacific-rim.jpg

Guillermo del Toro újabb részleteket szellőztetett meg készülő óriásszörnyes mozifilmjéről.

örök banner.JPG
A japán óriásszörny lezúzza Tokiót műfaj  (kaiju) előtt tisztelgő alkotásban del Torro óriásrobot pilóták ereszt neki a tomboló monstrumoknak. A harcot a világ több nagyvárosa is megemlegeti majd, többek között San Franciso és Hong Kong is. A mexikói rendező ígérete szerint eddig soha nem látott helyszíneken is sor kerül majd az összecsapásokra, mint például az óceán mélyén vagy a sztratoszférában.

A szereplőgárdát del Toro gyakori alkotópartnere Ron Perlman (Hellboy 1-2) és a Prométheuszból (illetve a zseniális Drót című HBO sorozatból) ismerős Idris Elba erősíti. Feltűnik majd még Willem Dafoe és Charlie Day (a Felhőtlen Philadelphia Charlie-ja) is.

A szörnyekről és a robotokról egyelőre nem érkeztek képek, de megcsodálhatjuk Idris Elbát pilótafelszerelésében az első hivatalos fotón.

IdrisElbaPacificRim.jpg

amerikai premier: 2013 július 12.

forrás: comingsoon.net

Szólj hozzá!

Címkék: film

A bejegyzés trackback címe:

https://sf.blog.hu/api/trackback/id/tr304600863

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása