Akciós könyv

asimov_sfblog.jpg

Akciós könyv

stalker_sfblog.jpg

Rovatok

Egyben

Akciós könyv

banner_felkavaro2.jpg

Utolsó kommentek

Friss topikok

Külső feed

Nincs megjeleníthető elem

Sötét felhők gyülekeznek Westeros felett...

2013.03.11. 17:12 :: Gavarra

Game-of-Thrones-Season-3-game-of-thrones-33779432-1600-1200.jpg

Az HBO összehozott nekünk egy eszméletlen jó 14 perces összefoglaló videót a második évadról, mely tartalmazza a színészek és a stábtagok által készült- készített kommenteket is.

trónok angol 2.jpg

A videó a "Gyülekező viharfelhők" címet kapta, mely nagyon jó hangulatkeltő mindazoknak, akik csak frissíteni szeretnék emlékeiket, mind pedig az újonnan csatlakozóknak, akik csak most fognak megismerkedni Westeros földjével.

A legemlékezetesebb jelenetek feltűnnek a klip során, kiegészülve interjúkkal, amik olyan színészekkel és írókkal készültek, akiket ismerünk, s szeretünk vagy pedig kevésbé kedvelünk (pl.: Joffrey).


A videótól függetlenül én tuti újra fogom nézni a második évadot, mert egyszerűen annyi szálon fut mindig a cselekmény - nem kevés szereplőt mozgatva-, hogy lehetetlen ezt úgy felfrissíteni, hogy kb. háromnegyed éve maradt abba az előző évad. Mindenesetre ez a 14 perc nagyon el lett találva, aki nemrég olvasta, nézte újra a a sorozatot, annak remek kis összefoglaló!

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://sf.blog.hu/api/trackback/id/tr345128081

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása