Akciós könyv

asimov_sfblog.jpg

Akciós könyv

stalker_sfblog.jpg

Rovatok

Egyben

Akciós könyv

banner_felkavaro2.jpg

Utolsó kommentek

Friss topikok

Külső feed

Nincs megjeleníthető elem

Mobiltöltés és napozás éjjel-nappal

2010.03.22. 11:10 :: SFblog

A Greener Gadgets 2010-es konferenciáján a 2700 kiállító közül az amerikai Kaleidoscope lett a legsikeresebb „feltaláló”. Az Orange névre keresztelt szolár sátor lett a legnépszerűbb találmány. A tervek szerint a jelző fény szerepét szánták ennek a sátornak az angliai Glastonbury-ben tartott művészeti fesztiválon. Sötétedés után is remekül lehetett a fesztiválon navigálni a világító sátornak köszönhetően.

A szolár-panelek elegendő energiát tudnak gyűjteni napközben ahhoz, hogy ellássák az elektromos szerkezeteket. Ez a sátor egyelőre még nem tartozik a kempingezés alapfelszerelései közé. Túl nehéz és nagy ahhoz, hogy egy egyszerű hátizsákos turista vigye magával. Az autóval nyaralóknak és a zenei fesztiválra járóknak azonban jó választás lehet, amennyiben vállalják azt a kockázatot, hogy a rekedt tömeg és az izzó sátor találkozik egymással, és mindezt csak azért, hogy a mobilját rendszeresen tölthesse.

popularmechanics.com

 

Szólj hozzá!

Címkék: tudomány

A bejegyzés trackback címe:

https://sf.blog.hu/api/trackback/id/tr561858835

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása