Akciós könyv

asimov_sfblog.jpg

Akciós könyv

stalker_sfblog.jpg

Rovatok

Egyben

Akciós könyv

banner_felkavaro2.jpg

Utolsó kommentek

Friss topikok

Külső feed

Nincs megjeleníthető elem

Gondban van Jack, az óriásvadász

2010.04.26. 11:44 :: SFblog

Bryan Singer, az X-Men 1-2 és a Superman visszatér rendezője társul hívta Christopher McQuarrie Oscar-díjas forgatókönyvírót (akivel már dolgozott a Közönséges bűnözők és a Valkűr kapcsán) új filmjéhez, a New Line és a Legendary produkciójában készülő Jack the Giant Killer című fantasyhoz.

A film modern tündérmesének ígérkezik, melyben az embere és óriások között fennálló béke megtörik, mikor egy óriás elrabol egy hercegnőt. Egy ifjú parasztlegényre hárul a feladat, hogy csapata élén megmentse a lányt az óriások birodalmából.

Nos, a fentiek alapján nem csoda, hogy a korábban Mark Bomback és Darren Lemke által jegyzett forgatókönyvet Singer átdolgoztatja McQuarrie-vel.

A szereplőválogatás hamarosan megkezdődik, a forgatás kezdete pedig idén nyárra tehető. A csodát 2011-re várjuk, a kép pedig illusztráció, nem a filmből van.

Empire Online

locutus

1 komment

Címkék: film

A bejegyzés trackback címe:

https://sf.blog.hu/api/trackback/id/tr511952353

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Chelloveck · http://chelloveck.sfblogs.net 2010.04.26. 13:56:07

A Legendary make-elte re a Titánok harcát is. Miért is nem lepődöm meg rajta, hogy megint egy klasszikus csodát készülnek agyonvágni...
süti beállítások módosítása