Akciós könyv

asimov_sfblog.jpg

Akciós könyv

stalker_sfblog.jpg

Rovatok

Egyben

Akciós könyv

banner_felkavaro2.jpg

Utolsó kommentek

Friss topikok

Külső feed

Nincs megjeleníthető elem

3D szemüvegek színes tárháza

2010.05.12. 13:50 :: SFblog

Ki mondta, hogy a 3D szemüveg csak és kizárólag csúnya és kényelmetlen lehet? Amennyiben Hollywood azt akarja, hogy a 3D legyen a jövő elsőszámú filmtechnikája, akkor jobban tenné, ha a hozzá szükséges szemüvegekkel is kezdene valamit.

 


    A szemüvegeknek közel nyolc évszázados történelme van. Minden kornak megvolt a jellemző szemüvegstílusa, majd jött egy időszak, mikor a kontaktlencse jött divatba. De az utóbbi néhány évben nem csak a napszemüvegek lettek fontos kiegészítők, hanem a „sima” gyógyszemüvegek is. Egy ilyen korszakban el lehet várni, hogy az ember, ne egyéniségének megfelelő 3D szemüveggel járjon a moziba?! Dehogy!
   
A Look3D piacra dobott egy tervező által megálmodott 3D szemüveg kollekciót, melynek  tagjai közül néhány már RealD-vel is kompatibilis. A keretek és a lencsék egyaránt kaphatók különböző színekben, hogy mindenki megtalálhassa a maga stílusát. Érdemes megnézni a képeket, aztán el lehet gondolkozni, tényleg kell ez nekünk? Valószínűleg mindenki azt mondja, hogy nem. Egészen addig így is lesz, amíg egy-két híresség nem jelenik meg ilyenben a vörös szőnyegen. Azután ismét fel lehetne tenni a kérdést.


További hasonló fotók a(z) InterGalaktika oldalain.

dvice.com

1 komment

Címkék: tudomány

A bejegyzés trackback címe:

https://sf.blog.hu/api/trackback/id/tr961997095

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

kandras3d 2010.07.10. 22:19:26

Kérdés, hogy lesz e rá igény! A www.3dszemuveg.hu -nál foglalkozunk több féle modellel. Amik jobban néznek ki drágábbak is, viszont a vevők az olcsót keresik.
süti beállítások módosítása