Akciós könyv

asimov_sfblog.jpg

Akciós könyv

stalker_sfblog.jpg

Rovatok

Egyben

Akciós könyv

banner_felkavaro2.jpg

Utolsó kommentek

Friss topikok

Külső feed

Nincs megjeleníthető elem

Kezdjük az iskolát C-3PO-val

2010.05.13. 11:20 :: SFblog

Az eredeti Star Wars trilógia egyik jelenetében Chewbacca a hátán cipeli a szerencsétlenül járt C-3PO-t, akinek mindeközben be nem áll a szája.

    Most bárki Chewie helyére léphet, minden bosszantó körülmény nélkül. Nem kell tartanod a támadásoktól és nem kell hallgatnod a szájmenéssel küzdő robot örökös csacsogását. Mindezt úgy, hogy a kezes C-3PO-ban még a holmid is elfér.
    A ThinkGeek egy újabb őrült(en jó) dolgot dob piacra a C-3PO hátizsákkal. Hivatalosan augusztustól lehet megrendelni ezt a táskát, de előrendeléseket már is fogadnak, mindössze 60 dollárért.
    Mindenki jól gondolja meg, hogy kell-e neki ez… mert a Tauntaun hálózsák és a Han Solo szappan után tényleg kelleni fog egy hátizsák is, különben mibe pakolnánk ezeket a dolgokat?


 

dvice.com

Szólj hozzá!

Címkék: film

A bejegyzés trackback címe:

https://sf.blog.hu/api/trackback/id/tr191999412

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása