Akciós könyv

asimov_sfblog.jpg

Akciós könyv

stalker_sfblog.jpg

Rovatok

Egyben

Akciós könyv

banner_felkavaro2.jpg

Utolsó kommentek

Friss topikok

Külső feed

Nincs megjeleníthető elem

A 3D már nemcsak a moziké

2010.05.16. 16:18 :: SFblog

A világ első 3D HDTV kamerája hamarosan kapható lesz.


A Sharp először piacra dobott egy 3D-s érintőképernyővel rendelkező mobilt, most pedig a HD minőséget akarják vegyíteni a 3D technológiával.  Az már biztos, hogy a 3D őrület nem csak a mozi-élményt fogja színesíteni, hanem előbb-utóbb a mobilokban, a játékkonzolokban és akár még a digitális fényképezőgépekben is megtalálható lesz.
Ez a dupla lencsés, 3D-s kamera, gond nélkül fogja elkészíteni a fényképeket és a 720-as felbontású videókat is, természetesen 3D-ben.  A fejlesztések lassan véget érnek, és júliusban már megkezdődhet a kamera tömeggyártása is.
Amint a fent említett eszközökhöz is elkészül a 3D HD fejlesztés, nagyszerű lehetőség adódik a gyártók számára, hogy legyen mire hivatkozni az árak felstrófolásakor.

dvice.com

Szólj hozzá!

Címkék: tudomány

A bejegyzés trackback címe:

https://sf.blog.hu/api/trackback/id/tr342007456

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása