Akciós könyv

asimov_sfblog.jpg

Akciós könyv

stalker_sfblog.jpg

Rovatok

Egyben

Akciós könyv

banner_felkavaro2.jpg

Utolsó kommentek

Friss topikok

Külső feed

Nincs megjeleníthető elem

2010-es hotel design - avagy ház a szivárvány tövében

2010.05.21. 12:20 :: SFblog

Az egyedi építmények mindig felkeltik az emberek érdeklődését, sok egyedi épülettel találkozhattunk már ezen az oldalon is, de most Hoteleket mutatunk be, melyek szintén a kreativitás jegyében épülnek.

 

 

    Néhány hónapja még le akarták bontani a Hollywood feliratot, azért, hogy még több villa és kastély kerülhessen a Hollywood Hillre, ez szerencsére azonban csak terv maradt. Most viszont azon munkálkodnak, hogy szállodává alakítsák a feliratot és így hozza be az „árát”.
    A Bay Arch nevű, dán építészeti-tervező cégnek támadt ez a rendkívül kreatív ötlete: Legyen a Hollywood feliratból menő szálloda, felkapott klubbal, mozival, uszodával, csakhogy a legfontosabbakat emeljük ki… A hotelt úgy tervezik, hogy több száz szoba láthassa vendégül a látogatókat és minden helységből, tökéletes kilátás nyíljon a hegyre.

    A másik érdekes és új hotel Zaandamban, Hollandiában épül meg és tervezését a WAM-nak köszönhetjük. A szálloda úgy néz ki, mint egy óriási házkupac, de nem csak ezért üt el az átlagtól, élénk színeivel minden figyelmet magára irányít. Mikor kész lesz, 160 szobát és egy konferenciatermet fog tartalmazni. Mindenkinek ajánlom, ha legközelebb Hollandiába megy az Inntel Hotelben szálljon meg, biztosan egy élmény lesz.


További hasonló fotók a(z) InterGalaktika oldalain.

dvice.com

Szólj hozzá!

Címkék: tudomány

A bejegyzés trackback címe:

https://sf.blog.hu/api/trackback/id/tr592015590

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása