Akciós könyv

asimov_sfblog.jpg

Akciós könyv

stalker_sfblog.jpg

Rovatok

Egyben

Akciós könyv

banner_felkavaro2.jpg

Utolsó kommentek

Friss topikok

Külső feed

Nincs megjeleníthető elem

Jön a Sherlock Holmes második része is, középpontban Moriarty-val

2010.05.27. 12:25 :: SFblog

Az Iron Man sikeres film volt, lett is folytatása, ami – többnyire – tetszett a nézőknek. Most, hogy Robert Downey Jr. újra a csúcson van, a Warner Brothers minden filmjéből sorozatot akar csinálni?!


Joel Silver producerrel május 22-én, a Splice kapcsán beszélgettek, és ott hozott nyilvánosságra néhány információt a Sherlock Holmes második részéről. Tervei szerint az év végére el fog készülni a következő rész és 2011-ben debütál a mozikban. Az első részben eredetileg is hagytak olyan kapaszkodókat, amelyekkel össze lehet kapcsolni a második részt. Az egyik ilyen Moriarty professzor volt, és valószínűleg ő lesz a „kapcsolat”. Egy olyan karaktert akartak, ami merész és erős…Moriarty pedig egy rendkívüli szereplő. „Megcsináltunk egy filmet, ami sikeres lett, most pedig megcsináljuk a következőt, hogy a karakter kibontakozhasson.” – mondta Silver. Moriarty kilétét egyelőre homály fedi, de az már biztos, hogy Downey és a Jude Law is szerepelni fog, természetesen, mint Sherlock Holmes és Dr. Watson. Rachel McAdams is visszatér, de már, mint mellékszereplő.
Mindenesetre kíváncsian várjuk, hogy megüti e az első színvonalát vagy csatlakozik a béna folytatásokhoz?

scifiwire.com

Szólj hozzá!

Címkék: film steampunk

A bejegyzés trackback címe:

https://sf.blog.hu/api/trackback/id/tr842035294

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása