Akciós könyv

asimov_sfblog.jpg

Akciós könyv

stalker_sfblog.jpg

Rovatok

Egyben

Akciós könyv

banner_felkavaro2.jpg

Utolsó kommentek

Friss topikok

Külső feed

Nincs megjeleníthető elem

Egy álom a bűntett helyszíne DiCaprio új filmjében

2010.05.30. 20:00 :: SFblog

Leonardo Di Caprio cége azzal foglalkozik, hogy egy injekció segítségével kinyeri az emberek álmait. Mi lenne, ha a gondolataink lennének az események fő mozgatórugói? Mi lenne, ha a gondolatunkkal irányíthatnánk az eseményeket? Vagy elrejthetnénk benne értékes információkat?
 

A napjainkban játszódó sci-fi thriller történetéről egyelőre keveset lehet tudni. Annyi biztos,  hogy a képzelet, illetve a gondolatok világában fog játszódni. A főszereplő, Dom Cobb arra specializálódott, hogy álmokból lopjon el a tudat alatt szunnyadó, értékes információkat. A nemzetközi szinten körözött bűnöző azonban mindenkit elveszít, akit szeret. Most lehetőséget kap arra, hogy új életet kezdjen: a feladat ezúttal az, hogy rablás helyett tökéletesen elrejtsen néhány titkot egy álomban.


A sötét lovag (The Dark Knight) rendezője, Christopher Nolan ismét szerencsés helyzetben van: nem csupán szokatlanul magas, 150 millió dollár feletti költségvetéssel gazdálkodhat, de olyan hatalmas színészekkel dolgozhat együtt, mint  Leonardo DiCaprio, Marion Cotillard, Cillian Murphy, Ellen Page, Joseph Gordon-Levitt, Ken Watanabe, Tom Hardy, Michael Caine vagy Dileep Rao.

Egy japán TV interjút készített az egyik szereplővel, Ken Watanabeval, ahol a film nemzetközi trailerét is bemutatták. Abból kiderül, milyen élményeknek lehetünk majd tanúi a film július 16-ai bemutatóját követően. (Magyarországi premierje július 22-én lesz!)

scifiwire.com

Szólj hozzá!

Címkék: film

A bejegyzés trackback címe:

https://sf.blog.hu/api/trackback/id/tr352037626

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása