Akciós könyv

asimov_sfblog.jpg

Akciós könyv

stalker_sfblog.jpg

Rovatok

Egyben

Akciós könyv

banner_felkavaro2.jpg

Utolsó kommentek

Friss topikok

Külső feed

Nincs megjeleníthető elem

Mentsük meg a FlashForwardot!

2010.06.08. 12:27 :: SFblog

A FlashForward legodaadóbb hívei nem adják fel a Robert J. Sawyer–könyvből készült Falshforward-sorozat folytatásáért vívott harcot. Nem csak 20,000 „barátság karkötőt” küldtek szerteszét, ahhoz hasonlót, mint amit Joseph Fiennes karaktere, Mark Benford ajándékozott a sorozatban a testvérének, de mához két napra rövid ájulást is terveznek demonstráció gyanánt a sorozatot adó ABC irodája előtt.


A Variety szerint a show rajongói több társult iroda, (New York, L.A., Chicago, Detroit és Atlanta) bevonásával június 10-re tervezik a 2 perc 17 másodperc erejéig tartó eszméletvesztést, akár a FlashForwardban.
 

Amíg a FlashForward-rajongóknak sok sikert kívánunk, sajnálatos módon emlékezünk a korábbi hasonló kísérletekre, amik ennek a sikerét is erősen kétségbevonják. Ám az biztos, hogy izgalmas lesz, és minden bizonnyal érdekes reggeli perceket ad majd az ABC dolgozóinak csütörtökön!

scifiwire.com

 

 

Szólj hozzá!

Címkék: sorozat

A bejegyzés trackback címe:

https://sf.blog.hu/api/trackback/id/tr262065423

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása