Akciós könyv

asimov_sfblog.jpg

Akciós könyv

stalker_sfblog.jpg

Rovatok

Egyben

Akciós könyv

banner_felkavaro2.jpg

Utolsó kommentek

Friss topikok

Külső feed

Nincs megjeleníthető elem

Shyamalan ismét titokzatoskodik

2010.06.25. 11:47 :: SFblog

Miközben a rajongók még Az utolsó léghajlítót várják, M. Night Shyamalan már új filmtervvel kezdett foglalkozni, melynek története állítólag annyira titkos, hogy csak a rendező egyik segédjének társaságában lehetett elolvasni, aki aztán rögtön el is vitte.

Ami azt illeti, egészen eddig valóban nem derült ki szinte semmi az új projektről, csak annyi, hogy a főszerepekre Bradley Cooperrel, Bruce Willisszel és Gwyneth Paltrow-val tárgyalnak, ám végül mégis kiszivárgott egy rövidke szinopszis, ami a Deadline-on olvasható.

A kiszivárgott információk alapján Bradley Cooper egy gyermekét kereső apát játszana, ami bár erősen emlékeztetne az Elrabolva című filmre, de az apa itt természetfeletti erők segítségét is felhasználja.

A Shyamalan által alapított Night Chronicles stúdiónak (melyet Shyamalan az unokatestvérével, Ashwin Rajannal alapított, és elsősorban a világhírű rendező ötleteiből és írásaiból gazdálkodik) ez lenne a második filmje; az első, John Dowdle által rendezett Devil c. thriller januárban kerül majd a mozikba.

Shyamalan következő filmjét, a Nickelodeon csatorna népszerű rajzfilmsorozatának filmes adaptációját, Az utolsó léghajlítót július 29-én mutatják be a hazai mozik.

scifiwire

locutus

Szólj hozzá!

Címkék: film

A bejegyzés trackback címe:

https://sf.blog.hu/api/trackback/id/tr52109053

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása