Akciós könyv

asimov_sfblog.jpg

Akciós könyv

stalker_sfblog.jpg

Rovatok

Egyben

Akciós könyv

banner_felkavaro2.jpg

Utolsó kommentek

Friss topikok

Külső feed

Nincs megjeleníthető elem

A legvalóságosabb emberi maszk, amit valaha készítettek

2010.07.07. 12:19 :: SFblog

Ez a "jóképű fickó" maszk a hordozója egész fejét eltakarja, sőt, a melkasát is, csak a száj, szemek és az orr látszik ki belőle. Ráadásul bitang jól néz ki, igazán valóságos.

Persze, van benne valami hátborzongatóan furcsa, ha jobban megnézed. Ugyanakkor gondolj bele, ha látnád az utcán, feltűnne, hogy maszk? Nem hinném, hogy ez lenne az első dolog, ami eszedbe jut.

Egy ilyen biztosan rettentő sok pénzbe kerülne személyre szabva, de ha szeretnél bankot rabolni, vagy csak ráijeszteni a barátnődre, talán megéri a pénzét. 

dvice

1 komment

Címkék: tudomány

A bejegyzés trackback címe:

https://sf.blog.hu/api/trackback/id/tr712135698

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

bgalgan 2010.07.08. 16:42:15

Rettentően precíz munka! :)
Mondjuk szerintem nem véletlen hogy egy ilyen karaktert választottak bemutató maszknak, mert ez a csöpp merevség ami észlelhető az ehhez a figurához még illik is. De mondjuk egy szépségkirálynő maszkon már furcsán hatna. :D
süti beállítások módosítása