Akciós könyv

asimov_sfblog.jpg

Akciós könyv

stalker_sfblog.jpg

Rovatok

Egyben

Akciós könyv

banner_felkavaro2.jpg

Utolsó kommentek

Friss topikok

Külső feed

Nincs megjeleníthető elem

Megvalósult a Vissza a jövőbe önfűző cipője

2010.07.07. 13:23 :: SFblog

A Vissza a jövőbe második része az elkápráztató technikai újdonságok svédasztalát kínálta. Lebegő gördeszka? Az utcán rádharapó vetített Cápa? Sorolhatnánk. A legjobb mégis talán egy egészen egyszerű találmány volt: az önfűző cipő.

Nem a béna tépőzárról van szó, hanem az "erőfűzőről". Blake Bevin munkája, aki mikro-vezérlőt akasztott egy pár tornacipő hátuljára. Kicsit bumfordi és még maga a készítő hölgy is viccesnek találja, ennek ellenére mégis nagyon királyul néz ki amit csinál.

„Ez a projekt nem annyira praktikus, mint inkább egy koncepció megvalósíthatóságának bizonyítéka – írja. – Ugyanakkor remélhetőleg segít átvészelni a nehéz időket, amíg a Nike elő nem áll valami egyszerűbb megoldással.”

Nos, mi is reméljük, Bevin.

dvice.com

 

 

Szólj hozzá!

Címkék: tudomány

A bejegyzés trackback címe:

https://sf.blog.hu/api/trackback/id/tr852135859

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása