Akciós könyv

asimov_sfblog.jpg

Akciós könyv

stalker_sfblog.jpg

Rovatok

Egyben

Akciós könyv

banner_felkavaro2.jpg

Utolsó kommentek

Friss topikok

Külső feed

Nincs megjeleníthető elem

Napi horror: dobozos szendvics

2010.07.12. 16:02 :: SFblog

Nos, ez valóban rémisztő. Egy új ételmárka, aminek a neve "Candwich" kerül a napokban az amerikai boltok polcaira, és valóban az, aminek látszik: szendvics pléhbobozban.

Jaj, ne. Választhatsz eperlekvárosat és mogyoróvajasat, esetleg szőlőzselés-mogyoróvajasat, de ami a legundorítóbb, van barbecue csirke szendvics is, szintén pléhdobozos. Nem kérünk, köszönjük.

Arról egyelőre nincs szó, mennyibe kerülnek, de azt hiszem, nyugodtan leszögezhetjük, hogy jó ízlésű ember számára nincs elég alacsony ár ahhoz, hogy ilyesmire fanyalodjon.

dvice

1 komment

Címkék: tudomány

A bejegyzés trackback címe:

https://sf.blog.hu/api/trackback/id/tr422146752

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Tkq 2010.07.18. 16:08:12

Az egész tök ugyanolyan mint a zacsis szendvicsek, nem értem miért kell rajta kiakadni. Ugyanakkor a pléhdoboz újrahasznosítható, pont mint a sörösdobozok. A hányattatott sorsúak ezekre is ugyanolyan lelkesedéssel fognak vadászni, hogyha pl a tesco fizet 10 db/5 Ft-ot
süti beállítások módosítása