Akciós könyv

asimov_sfblog.jpg

Akciós könyv

stalker_sfblog.jpg

Rovatok

Egyben

Akciós könyv

banner_felkavaro2.jpg

Utolsó kommentek

Friss topikok

Külső feed

Nincs megjeleníthető elem

Shyamalan filmjeinek értékelése

2010.07.15. 09:32 :: SFblog

 

Az imgur táblázata magáért beszél, de ez persze nem zavarja meg a rendezőt abban, hogy Az utolsó léghajlító után máris új filmmel álljon elő. A Devil, azaz Ördög című alkotást szeptemberben mutatják be az USÁ-ban. Ebben Shyalamalan már csak íróként működik közre, a korábban a REC című spanyol horror amerikai újráját készítő Jack Erick Dowdle és Drew Dowdle foglalták el a rendezői helyet. A Night Chronicles trilógia nyitódarabjának tervezett film sztorija szerint 5 ember bennragad egy liftben, majd szép fokozatosan kiderül, hogy egyikük maga az ördög.

2 komment

Címkék: film

A bejegyzés trackback címe:

https://sf.blog.hu/api/trackback/id/tr992152861

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Globetrotter2014 2010.07.15. 10:41:00

Az RT nem rossz indikátor, de a jelek a falu és a happening elé? Ezt hogy sikerült összehozni? Az UNbreakable mit keres ennyire fent?

Today05 2010.07.18. 14:49:11

hát, imdbn is ugyanez a tendencia, de ott még van 6 éve amíg eléri a negatív kritikát :)

egyébként a jelek szerintem is jobb a falunál, talán a happeningel kb egy szinten van, de talán kevesebb bugyutaság van benne mint a happeningben, bár az a víz-téma ott sem volt az igazi. szal a 6th sense alatt nem igazán lehet eldönteni, hogy melyik szar szarabb legszarabb :)
süti beállítások módosítása