Akciós könyv

asimov_sfblog.jpg

Akciós könyv

stalker_sfblog.jpg

Rovatok

Egyben

Akciós könyv

banner_felkavaro2.jpg

Utolsó kommentek

Friss topikok

Külső feed

Nincs megjeleníthető elem

Új franchise lesz a Flash Gordonból

2010.07.19. 16:56 :: SFblog

Breck Eisner továbbra is dolgozik az új, 2012-es Flash Gordon mozifilmen, de ez egyáltalán nem jelenti a tervei végét. Elmondása szerint egy eredet filmet készít, ami alapja lehet egy új Flash franchise-nak.


„Biztos, hogy filmsorozat lesz belőle” - nyilatkozta az Airlock Alphának. „Ennek ellenére önálló történet. Száz százalék, hogy nem lesz nyitott a vége, de a cél egyértelműen az, hogy franchise legyen belőle. Flash eredettörténetét ismerhetjük meg. Elmegy Mongóba, megmenti a bolygót, így válik szuperhőssé. Igazán egyedi film lesz, egy különleges szuperhős eredettörténet.”

Azt is mondta, hogy ez a verzió az eredeti 1930-as képregényeken alapul majd, de azt is leszögezte, hogy korszerűsít rajtuk, mintha ma rajzolták volna őket. Akciódús kaland SF lesz. Sajnálatos módon nem használhat semmit az 1980-as verzióból, így nem fog felcsendülni benne a híres Queen dal.


Bár azt akarja, hogy legalább olyan feszes legyen, mint a Syfy Channel Battlestar Galactica remake-je, mégis távol akarja magát tartani a nemrégiben készült, rövid életű Flash Gordon tv sorozattól, ami szerinte „teljesen béna”.

blastr

Szólj hozzá!

Címkék: film

A bejegyzés trackback címe:

https://sf.blog.hu/api/trackback/id/tr832161406

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása