Akciós könyv

asimov_sfblog.jpg

Akciós könyv

stalker_sfblog.jpg

Rovatok

Egyben

Akciós könyv

banner_felkavaro2.jpg

Utolsó kommentek

Friss topikok

Külső feed

Nincs megjeleníthető elem

Michael Bay újabb földönkívülijei

2010.07.29. 12:30 :: SFblog

Úgy tűnik, Michael Baynek még mindig nincs elege a világűrből érkezett látogatókból. Nagyon úgy tűnik, hogy a „kib****tt nagy robotok” harmadik kalandjának megrendezése, valamint az I am Number Four című idegenes dráma produceri munkálatai után közbenjárt a Paramountnál, és meggyőzte a stúdió fejeseit, hogy szerezzék meg egy producer-asszisztens, Bobby Glickert egyelőre még cím nélküli filmötletét – írja a Heatvision blog és az Empire Online.

 

 


A mű egyelőre még a legelső fázisoknál tart, ám az már nyilvános, hogy Bay produceri cége, a Platinum Dunes lesz a gyártó, illetve a stúdió már leszerződtetett néhány forgatókönyvírót – a hírek szerint a film központi témája világűrből érkezett látogatók emberrablása lesz.

Nem véletlen, hogy a stúdió addig üti a vasat, amíg meleg, hiszen a közeljövőben számos földönkívülis filmet láthatunk majd, szinte minden stúdiótól: érkezik a Cowboys and aliens Jon Favreau (Bárbarátok, Vasember) rendezésében, már láthattunk pár képet a közelgő Invasion: Los Angelesről, hogy a szokásos J. J. Abrams-féle titokzatoskodást ne is említsük (Super 8).

 

 empireonline heatvision.hollywoodreporter

 

Szólj hozzá!

Címkék: film

A bejegyzés trackback címe:

https://sf.blog.hu/api/trackback/id/tr982184495

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása