Akciós könyv

asimov_sfblog.jpg

Akciós könyv

stalker_sfblog.jpg

Rovatok

Egyben

Akciós könyv

banner_felkavaro2.jpg

Utolsó kommentek

Friss topikok

Külső feed

Nincs megjeleníthető elem

Fényképezőgép a tiniknek

2010.08.05. 14:00 :: SFblog

Az elmúlt néhány évben már minden tini saját fényképezőgéppel rendelkezik. Ezek a digitális fényképezőgépek bármennyire is jó minőségűek, első sorban arra lettek készítve, hogy a velünk szemben lévő dolgokat fotózzuk. Ami már unalmas a közösségi oldalakon megtalálható képek alapján.

A Casio 2010. szeptember 10-én dobja piacra azokat az új digitális fényképezőgépeket, amiket kifejezetten tini lányoknak készítenek. Nemcsak a külső borítás miatt tér el az eddigiektől, hanem azért is, mert a gép úgy van kialakítva, hogy a lányok könnyedén csináljanak jó minőségű portrét magukról, körmeikről vagy épp kiegészítőikről...Gondoljunk csak bele, milyen nehéz úgy pózolni, hogy közben a tükörből kell figyelni magunkat és reménykedhetünk, hogy vajon jó felé irányítjuk-e az objektívet...

A Casio EZX-800-as fényképezőgépek az Exilim termékcsalád részei, és öt különböző színben készülnek el. Ára 25,000 Yen lesz, ami körülbelül 62,000 Ft-nak felel meg.

 japantoday

Szólj hozzá!

Címkék: tudomány

A bejegyzés trackback címe:

https://sf.blog.hu/api/trackback/id/tr282200518

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása