Akciós könyv

asimov_sfblog.jpg

Akciós könyv

stalker_sfblog.jpg

Rovatok

Egyben

Akciós könyv

banner_felkavaro2.jpg

Utolsó kommentek

Friss topikok

Külső feed

Nincs megjeleníthető elem

Quentin Tarantino újabb filmje?

2010.08.05. 12:00 :: SFblog

A régi, The Shadow című rádiójátékból, 1994-ben már készült egy film Az Árnyék címmel, melynek főszereplője Alec Baldwin volt. Sajnos, nem lett valami nagy siker, de remélhetőleg az átdolgozása már mélyebb nyomokat hagy majd a nézőkben.

A hírek szerint Quentin Tarantino fog dolgozni a filmen, de nem csak, mint rendező,  íróként is részt vesz a munkálatokban. Egyenlőre kevesen értik, hogy miért akarná elkészíteni ezt a filmet... A történet nem igazán illik Tarantino korábbi munkáihoz, és a különc rendezőre se jellemző, hogy megbukott filmekkel foglalkozik. De talán ebben látja most a kihívást és szeretne valami olyat alkotni, ami nem kelt viszolygást az emberekben, vagy ha mégis... csak pozitív értelemben.

Reméljük végig is viszi a film elkészítését, és kitörli az 1994-es alkotás kellemetlen emlékeit.

blastr

1 komment

Címkék: film

A bejegyzés trackback címe:

https://sf.blog.hu/api/trackback/id/tr412200382

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

koimbra · http://filmdroid.blog.hu/ 2010.08.06. 19:09:13

Az 1994-es film jó volt. A hír pedig egyelőre egy hatalmas pletykának hangzik:) Tarantino nem arról híres, hogy akció-képregényfilmet csináljon, mivel ez olyan lenne, hogy a szereplők leülnek szépen dumálni egymással. A producerek egy látványos akciófilmben gondolkodnak és lássuk be, Tarantino nem az ő emberük.
süti beállítások módosítása