Akciós könyv

asimov_sfblog.jpg

Akciós könyv

stalker_sfblog.jpg

Rovatok

Egyben

Akciós könyv

banner_felkavaro2.jpg

Utolsó kommentek

Friss topikok

Külső feed

Nincs megjeleníthető elem

Picard rossz választás?

2010.08.17. 13:09 :: SFblog

Abban szinte minden rajongó egyetért, hogy zseniális húzás volt Patrick Stewartnak adni Jean-Luc Picard kapitány szerepét a Star Trek – Az új nemzedékben. Ám van valaki, aki szerint ez az ötlet értelmetlen volt – mégpedig maga Stewart gondolja így.

Stewart, aki 1987-től 1994-ig alakította a TV-ben, majd 1994-től 2002-ig a mozivásznon az Enterprise-D legendás kapitányát, egy interjúban nemrégiben elmesélte kezdeti kétségeit:

„Ki választana egy középkorú, kopasz, angol Shakespeare-színészt az Enterprise kapitányának ikonikus szerepére? Ennek semmi értelme.”

Akkor mégis miért vállalta el? Mert Gene Roddenberry ragaszkodott hozzá.

„Szerintem Gene… szinte ösztönösen érezte, hogy jól döntött, és Rick Berman, a producer is kitartott. …De attól még őrültségnek éreztem a döntésüket. Kellett is egy kis idő, hogy belerázódjak a szerepbe.”

blastr

locutus

1 komment

Címkék: sorozat

A bejegyzés trackback címe:

https://sf.blog.hu/api/trackback/id/tr832227868

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Khayness 2010.08.23. 19:25:14

Urban legend, hogy nem csomagolt ki az első évad alatt, mert attól tartott, hogy ki fogják rúgni.
süti beállítások módosítása