Akciós könyv

asimov_sfblog.jpg

Akciós könyv

stalker_sfblog.jpg

Rovatok

Egyben

Akciós könyv

banner_felkavaro2.jpg

Utolsó kommentek

Friss topikok

Külső feed

Nincs megjeleníthető elem

Új Android alkalmazás, ingyen SF novellákkal

2010.08.22. 16:00 :: SFblog

A Wattpad, a világ legnépszerűbb ebook közössége megjelentette legújabb,  ingyenes közösségi Android alkalmazását, ami mellé most ráadásul négy fantasztikus novella is jár.

Hogy megünnepeljék az Androidos alkalmazás megjelentetését, a Tor.com és Wattpad összefogtak és négy díjra jelölt novellát is adnak az olvasóknak. A képen látható Mary Robinette Kowal First Flight, Rachel Swirsky Eros, Philia, Agape és A Memory of Wind, valamint Charles Stross Overtime című írásai mind ingyenesen megtalálhatóak a Wattpad oldalán. Az olvasók továbbá teljes hozzáférést kapnak a Wattpad katalógusához, amiben SF is van a Tor.comról és Baen Free Library-ről, akárcsak a Wattpad kiadó partnerétől, a Smashwords-től.

Fritz Foy, a Tor.com testvérvállalata, a Macmillan digitális tartalmi részének rangidős alelnöke szerint „Ahogy a mobil eszközök fejlődnek, alkalmazkodnak az olvasói szokások is. Örömmel kínálunk prémium SF tartalmakat a Wattpad olvasóinak, így a lehető legjobban tudják kihasználni a Wattpad legújabb mobilalkalmazási nyújtotta lehetőségeket.”

Amellett, hogy ebookokat lehet olvasni, a Wattpad olyan mobileszközöket kínál, amikkel az olvasók és az írók meg tudják osztani egymással az írásokat, összekötve ezzel a szerzőket és a rajongókat. A Wattpad Android alkalmazásának legújabb verziója optimalizálja a Wattpad social networking összetevőjét, mivel az olvasók kommentelhetnek és szavazhatnak kedvenc írásaikra és elküldhetik más olvasóknak és szerzőknek is, Facebook és Twitter fiókjaikat használva. 

Az alkalmazás minden Android eszközön működik és ingyenesen letölthető akár az Android Market, akár más helyeken, pl. az Appsliben.

wattpad.com

Szólj hozzá!

Címkék: irodalom tudomány

A bejegyzés trackback címe:

https://sf.blog.hu/api/trackback/id/tr852240119

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása