Akciós könyv

asimov_sfblog.jpg

Akciós könyv

stalker_sfblog.jpg

Rovatok

Egyben

Akciós könyv

banner_felkavaro2.jpg

Utolsó kommentek

Friss topikok

Külső feed

Nincs megjeleníthető elem

A Dolog előzménye lassú lesz, paranoid és norvég

2010.08.26. 09:37 :: SFblog

Már jó ideje nem hallottunk A dolog című John Carpenter-klasszikus előzményfilmjéről (leszámítva az ausztráliában közzétett plakátot), de most az egyik főszereplőnek, Mary Elizabeth Winsteadnek (Scott Pilgrim vs. the World, Die Hard 4) köszönhetően végre kiderült néhány dolog – egészen pontosan három.

1.    „Egy remek, lassú folyású sci-fi akciófilm lesz – ijesztő, és a mostani felhozatalhoz képest kifejezetten frissítő. Nagyon izgalmas lesz, újszerű és egyben jó móka.”
2.    „Ugyanakkor játszódik, mint az első film, a nyolcvanas években, de az amerikai tábor helyett ezúttal a norvégban – így aztán a szereplőgárda nagy része norvég lesz – csak én, Joel Edgerton és Eric Olsen nem.” (viszont még így is lesz benne ismert arc, például
Ulrich Thomsen (Születésnap, A világ nem elég, A kilencedik légió))
3.    „Nagyon lassan fog indulni, és aztán szépen lassan épül majd a feszültség, amikor rájövünk, hogy a lény elszabadult, aztán más és más bőrébe bújik, és felveszi a bázis lakóinak alakját.”

Arra még nem merünk tippelni, hogy ez az új dolog (ez szándékos szóvicc volt, bocsi) jó lesz-e, de arra igenis kíváncsiak vagyunk, hogy az alkotók vajon mit hoznak ki belőle, és azt is reméljük, hogy Winstead új filmje jobban hoz majd a konyhára, mint a jelenleg futó Scott Pilgrim vs the World.

blastr
 

Szólj hozzá!

Címkék: film

A bejegyzés trackback címe:

https://sf.blog.hu/api/trackback/id/tr922248774

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása