Akciós könyv

asimov_sfblog.jpg

Akciós könyv

stalker_sfblog.jpg

Rovatok

Egyben

Akciós könyv

banner_felkavaro2.jpg

Utolsó kommentek

Friss topikok

Külső feed

Nincs megjeleníthető elem

A Hobbitok pályafutása

2010.09.01. 11:30 :: SFblog

J.R.R. Tolkien nevét már az egész világ megismerte. Az emberek többsége a 2001-es Gyűrűk ura című film után ragadta kezébe könyveit, de a fantasy rajongók számára nem volt újdonság a több, mint 70 éves könyv-trilógia. Most egy ötletes képen összegyűjtötték a Hobbitok életének legfontosabb eseményeit.

 

Bár a Gyűrűk ura hatalmas sikert aratott, Tolkien másik regénye, a Hobbit évek óta várja, hogy megfilmesítsék. Eredetileg 2008-ra tervezte Peter Jackson a megjelenést, de az MGM csődje közbe szólt, és nem sok olyan cég van, ami finanszírozna egy 4 milliárd dollár költségvetésű filmet. Reméljük azért egyszer elkészül.

 

A képet nagyítva megnézheted: itt

blastr

1 komment

Címkék: film

A bejegyzés trackback címe:

https://sf.blog.hu/api/trackback/id/tr602261722

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Yarner · http://androlib.blog.hu 2010.09.02. 09:48:21

Atttyaúristen...
Hát, valahol fél évvel lemaradtam a fejleményektől...

Ez elég gáz, remélem, végül marad jacksonnál a rendezés. Ha ez így megy tovább, odaadják Emmerichnek, mint az Alapítványt.
süti beállítások módosítása