Akciós könyv

asimov_sfblog.jpg

Akciós könyv

stalker_sfblog.jpg

Rovatok

Egyben

Akciós könyv

banner_felkavaro2.jpg

Utolsó kommentek

Friss topikok

Külső feed

Nincs megjeleníthető elem

X-men: First Class - az első képek Emma Frostról

2010.09.09. 12:10 :: SFblog

Az INF tette közzé az első képeket az X-men új üdvöskéjéről. January Jones, a Mad Men sztárja, most Emma Frost szerepében tündökölhet az X-men: First Class című filmben. A forgatásokat múlt héten kezdték el, Angliában.

 A Jégkirálynőként is futó Emma Frost karakterét sose illethették szemérmességgel. Ezzel szemben January Jones igazán visszaofogott jelmezt kapott, ami inkább illene a Hókirálynőhöz. De ettől függetlenül még ne írjuk le a filmet, hiszen ez csak egy jelmez, amit megtölthet a színészi teljesítmény. A képeken sajnos ebből nem láthattunk semmit, mivel a fotósok csak a forgatások közti szünetben kapták lencsevégre.

A hírek szerint a film a kezdeteket mutatja be, az 1960-as években kezdődik, mikor Charles Xavier professzor (James McAvoy) és Erik "Magneto" Lensherr (Michael Fassbender) megismerkedik egymással.

A képregény szerint Frost a gonosz Hellfire Club tagja volt, majd később állt be az X-menek közé, Scott Summers, a "Küklopsz" miatt.

 

Rendező: Matthew Vaughn

bemutató: 2011. június 3.

blastr

Szólj hozzá!

Címkék: film

A bejegyzés trackback címe:

https://sf.blog.hu/api/trackback/id/tr642282299

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása