Akciós könyv

asimov_sfblog.jpg

Akciós könyv

stalker_sfblog.jpg

Rovatok

Egyben

Akciós könyv

banner_felkavaro2.jpg

Utolsó kommentek

Friss topikok

Külső feed

Nincs megjeleníthető elem

Jön a horror-Expendables

2010.09.11. 12:00 :: GalBob

A B-filmek koronázatlan királya, Bruce Campbell (Evil Dead-trilógia) egy olyan horror-komédián töri a fejét, amelyhez hasonlót még nem láthattunk a mozi történetében. A My Name is Bruce még csak tervben létező folytatása leginkább a The Expendables (A feláldozhatók) és a 300 kombinációjaként írható le, ám Campbell ennél jóval többet ígér. Az egyetlen probléma, hogy nos… még nincs kész forgatókönyv.

 


LAT: …Ha már a saját tevékenységeidről volt szó, jól értettem, hogy szeretnék elkészíteni a legutóbbi filmed, a My Name is Bruce folytatását Bruce vs. Frankenstein címmel, s hogy ezt amolyan horror-filmek The Expendables-ének szánod?


BC: Igen, a horrorfilmek The Expendables-je, vagy még inkább It’s a Mad Mad Mad Mad World-je (Bolond, bolond világ). Annyi horror-sztárt akarok szerződtetni, hogy az egyszeri rajongó még véletlenül se tudjon ellenállni a filmnek. S azt szeretném, hogy mindegyikőjük mást csináljon. Kane Hodder (Péntek 13) például baromira megválogathatná, hogy mit eszik. Robert Englund (Rémálom az Elm utcában) lehetne az ügyeletes keményfiú, aki tud tae kwon dózni vagy ilyesmi. Szeretném felfedezni mindannyiuk rejtett oldalát. Egyesek saját magukat játszhatnák míg mások alternatív karakterek bőrébe bújnának. Talán megkérem Kane Hoddert, hogy ő játssza el Frankensteint. Talán maga Kane Hodder harcolhatna a Frankensteint alakító Kane Hodder ellen. Tiszta őrület lenne az egész. Egy ostoba történet, amit mindannyian szeretnénk megvalósítani egy-két éven belül. A Burn Notice forgatásai közti szabadságaim egyre szűkösebbé váltak, mivel egyre több epizód készül. Mint egy patkányt, úgy ejtene csapdába a TV világa, s talán hagynám is neki. Van ugyan egy kezdetleges forgatókönyvünk, ám jelen formájában nagyon gyenge, így nem nagyon kapkodnak utána. Sok munkánk lesz még vele. Minden bizonnyal Oregonban forgatnánk egyetlen stúdióban. Olyan lesz, mint egy horror-komédiába öltött 300. Egy új világot akarunk teremteni a film számára. Valakinek végleg le kéne gyaknia a jó öreg Frankie-t.


Amennyiben Campbellnek valóban sikerül mindezt összehoznia (Bruce-ról van szó, hát hogy ne sikerülne!), akkor valóban kihagyhatatlan filmnek nézünk elébe.
 

blastr

Szólj hozzá!

Címkék: film

A bejegyzés trackback címe:

https://sf.blog.hu/api/trackback/id/tr532286339

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása