Akciós könyv

asimov_sfblog.jpg

Akciós könyv

stalker_sfblog.jpg

Rovatok

Egyben

Akciós könyv

banner_felkavaro2.jpg

Utolsó kommentek

Friss topikok

Külső feed

Nincs megjeleníthető elem

HRP4 a legújabb robot

2010.09.18. 17:00 :: Dot hugi

A HRP4 a legújabb és legjobb házi robot technológia. Az AIST és a Kawada Industries készítette el, hogy az mindennapi életünket megkönnyítsék ezekkel a humanoid robotokkal, akik mindent rendbe tesznek a ház körül.

Ezek az 5 láb (152 centiméter) magas és 86 font (39 kg) súlyú robotok igazi kincset jelentenek a háztartásban. A legkisebb kézmozdulatokra is képesek, így szinte bármilyen munkát el tudnak végezni. Képesek felismerni, és megkülönböztetni az embereket, megértik, és teljesítik a kéréseket. Pontos árat még nem lehet tudni, de a videóban meg lehet nézni, hogy mi mindenre képes.

dvice

3 komment

Címkék: tudomány

A bejegyzés trackback címe:

https://sf.blog.hu/api/trackback/id/tr862305032

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

mrbloodbunny · http://mrbloodbunny.blog.hu/ 2010.09.19. 09:56:22

jó napot. mivel nem találtam elérhetőséget (valszeg csak én vagyok ilyen vak) itt teszem fel kérdéseimet:
1. pontosan hogy tudnék nektek írni? pl ha találok vmi igazán ide illő hírt, akármit, és szeretném ha kiposztolnátok (mivel én is imádom a sci-fit.
2. van a főoldalon egy "csatlakozz" opció vagy mifene, ráböktem, ott a profilom néhány adatát dobta ki, és egy ment opciót. most akkor kapok valami úton módon értesítést, ha itt új poszt jelenik meg?

há'ennyi. válaszotokat tűkön ülve várom.

V

SFblog · http://sf.blog.hu 2010.09.19. 22:49:43

@mrbloodbunny:
1. írhatsz pl. a kommunikacio@galaktika.hu címre.
2. Az oldal alján van egy feedek doboz. Érdemes rá feliratkozni és akkor kapod a híreket. Egyébként mivel napi 5-6 új poszt jelenik meg, érdemes beraknod a böngésződ könyvjelzői közé az sf.blog.hu-t. Érdemes naponta többször is visszanézni.

Moszkva téri Dzsedi 2010.11.05. 07:57:46

Hát a Japcsiknál a jövő már 10 éve keményen elkezdőtött, mikor kinn voltam, míg itt csak a duma folyik róla... ősemberek vagyunk a japókhoz képest, és ha így folytatjuk, akkor hamar még a kihalás szélére is sodródhatunk...
süti beállítások módosítása