Akciós könyv

asimov_sfblog.jpg

Akciós könyv

stalker_sfblog.jpg

Rovatok

Egyben

Akciós könyv

banner_felkavaro2.jpg

Utolsó kommentek

Friss topikok

Külső feed

Nincs megjeleníthető elem

Itt az Avatar pornó előzetese

2010.09.20. 12:20 :: Dot hugi

A csapból is az Avatar folyik, az elmúlt hetekben olvasható volt több hír is a második részről, illetve a pornóváltozatról is, ami szintén 3D-ben készült el. Lassan itt a szeptember vége, és ezzel a felnőtt film dvd megjelenése is, így érthető, hogy közzétették a trailert is, amit most mindenki megnézhet.
 

A This Ain't Avatar XXX iránt egyre nagyobb az érdeklődés. Amellett, hogy az Avatar pornóparódiájáról van szó, az sem elhanyagolható tény, hogy ez az első 3D-s pornófilm, és az egyik legnagyobb költségvetésű. Az már csak hab a tortán, hogy Axel Brown forgatta, aki a This Ain't-sorozatot is kitalálta.

Főszereplők: Chris Johnson, Nicki Hunter, Eric Swiss, Misty Stone és Lexington Steele

A Hustler által forgalmazott DVD-t és Blu ray-t a HustlerHollywood honlapján lehet megrendelni, 29,99 dollárért (6300 Ft). A vásárlók ennyiért két lemezt kapnak, az egyiken 2D-ben, a másikon 3D-ben látható a film. Plusz információ, hogy Európában már négy ország helyezte tiltólistára (Németország, Írország, Oroszország, Törökország).


Szólj hozzá!

Címkék: film

A bejegyzés trackback címe:

https://sf.blog.hu/api/trackback/id/tr92309292

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása