Akciós könyv

asimov_sfblog.jpg

Akciós könyv

stalker_sfblog.jpg

Rovatok

Egyben

Akciós könyv

banner_felkavaro2.jpg

Utolsó kommentek

Friss topikok

Külső feed

Nincs megjeleníthető elem

Újra motorra pattanhat a Szellemlovas!

2010.09.20. 12:19 :: locutus

Sok-sok tárgyalás és spekuláció után a Columbia Pictures végre tisztázta a 2007-es Szellemlovas folytatása körüli bizonytalanságot: 2012 februárjában az égő fejű Johnny Blaze (akinek ismét Nicolas Cage bújik majd a bőrébe) újra visszatér a mozivásznakra a 3D-s Ghost Rider: Spirit of Vengeance-ben.

Bár az első részt nem sokan kedvelték, a bevételi eredmények alapján mégis sokan látták, mivel 270 milliót kasszírozott világszerte, dollárban, így előre látható volt, hogy a folytatás csak idő kérdése. Szerencsére az első film mögött álló hatalmasságok (nem, nem a Sátán) úgy fest, tisztában vannak az első rész problémáival, így a Daredevilt (is) jegyző Mark Steven Johnson helyett ezúttal a Crank két részét, valamint a Gamert rendező Neveldine/Taylor páros kerül majd az új film rendezői székébe. Persze ez még nem menti meg a folytatást a PG-13 korhatártól (azaz 13 éven aluliak csak szülői felügyelettel nézhetik meg - nálunk ez nagyjából a 12-es karikának felel meg).

A stúdió fejesei előtt számos lehetséges forgatókönyv megfordult az elmúlt években, így a folytatás sztorija még ismeretlen - és sajnos az is valószínűtlen, hogy az új Batman-filmek társírói posztjában remekelő David S. Goyer ötlete lesz a nyertes (e szerint Blaze egy Zarathos nevű démonnal kergetőzött volna Louisiana mocsaraiban). Maga Nic Cage is csak annyit árult el egy MTV-interjúban, hogy a forgatás Romániában veszi majd kezdetét - ahogy ő mondta, "ahol Drakula kastélya van..."

A forgatás állítólag még idén elkezdődik. Várjuk?

empireonline.com

Szólj hozzá!

Címkék: film képregény

A bejegyzés trackback címe:

https://sf.blog.hu/api/trackback/id/tr132309686

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása