Akciós könyv

asimov_sfblog.jpg

Akciós könyv

stalker_sfblog.jpg

Rovatok

Egyben

Akciós könyv

banner_felkavaro2.jpg

Utolsó kommentek

Friss topikok

Külső feed

Nincs megjeleníthető elem

Földönkívüli-vadászok Sam Raimitől és Brian K. Vaughantől

2010.09.30. 11:30 :: GalBob

Egy dokumentumfilmes stáb hétköznapi hősök munkáját kíséri nyomon. Igen ám, csak ezek a hétköznapi hősök az emberiségre veszélyes földönkívüli lények kiirtásának szentelik életüket. A Smokers koncepciója rendkívül csábítóan hangzik, s a tény, hogy a rendezői székben a sorozat alapötletét adó Brian K. Vaughan (Lost) ül, s a producerei feladatokat a legendás Sam Raimi végzi, csak tovább növeli várakozásunkat. 

 

Vaughan amúgy a Lost mellett olyan nagy sikerű képregényeken is dolgozott, mint a Y: Last Man, Runaways, s az Ex Machina (a fenti kép egyébként ebből a képregényből van, a rajzok Tony Harris keze munkáját dicsérik), így elmondható, hogy nem állnak távol tőle az elborult ötletek, s számottevő írói tapasztalatokkal is rendelkezik. A Smokers egyike annak a három TV-projektnek, amelyeket Sam Raimi és Joshua Donen ügynöksége, a Stars Road Entertainment adott el nagyobb tévés társaságoknak. 

S íme a rossz hír: a Smokers a Foxhoz került, amely csatorna híres arról, hogy óriási elánnal támogatja jobbnál jobb sci-fi sorozatok pilot epizódjainak elkészítését, azonban hírhedtek arról, hogy idő előtt leállítanak minden olyan műsort, amelyik nem dönt nézettségi rekordokat, magukra haragítva ezzel számtalan elszánt rajongót (emlékezzünk csak a Firefly esetére). Kérünk mindenkit, hogy szorítson a Smokers sikeréért!


deadline

Szólj hozzá!

Címkék: sorozat

A bejegyzés trackback címe:

https://sf.blog.hu/api/trackback/id/tr572333901

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása