Akciós könyv

asimov_sfblog.jpg

Akciós könyv

stalker_sfblog.jpg

Rovatok

Egyben

Akciós könyv

banner_felkavaro2.jpg

Utolsó kommentek

Friss topikok

Külső feed

Nincs megjeleníthető elem

Az iroda éke - USB akvárium

2010.10.04. 11:00 :: Dot hugi

Sok munkahelyen alapvető probléma, hogy a helyiség kopár, és nem szeretjük az unalmas légkört. Vannak azonban apró trükkök, amelyek segíthetnek a megoldásban és a vidám légkör kialakításában.

Ha már nem elég a családtagokról kitett kép, vagy a szobanövény, akkor itt van a legmegfelelőbb irodaszer. Az USB-s akvárium mindenféle extrával. Az akvárium elég nagy ahhoz, hogy egy-két aranyhalat tartsunk benne. Mutatja az időt, a dátumot és tartalmaz egy asztali lámpát és egy tartót a tollaknak, az ollónak és más egyebeknek. Egyetlen gond, hogy a hétvégi dolgozók egyikét meg kell győzni, hogy ő mindenképp szeretné etetni a halacskákat, különben nagyon rosszul éreznék magukat.

dvice

1 komment

Címkék: tudomány

A bejegyzés trackback címe:

https://sf.blog.hu/api/trackback/id/tr1002343180

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Tomi from Space · http://bodybuilding.blog.hu 2010.10.04. 13:03:58

"elég nagy ahhoz, hogy egy-két aranyhalat tartsunk benne"

Ezt most komoly? Ha a zsifon arányaihoz nézzük, akkor a két halnak kb. annyi helye van, mintha nekünk egy 180*160-as helyen kellene élnünk. A kezét törném aki ilyenben halat merne tartani.
süti beállítások módosítása