Akciós könyv

asimov_sfblog.jpg

Akciós könyv

stalker_sfblog.jpg

Rovatok

Egyben

Akciós könyv

banner_felkavaro2.jpg

Utolsó kommentek

Friss topikok

Külső feed

Nincs megjeleníthető elem

J.K. Rowling mégse búcsúzik Harry Pottertől?

2010.10.05. 11:30 :: Dot hugi

Bár a Harry Potter sorozat negyedik-ötödik kötete környékén azon ment a vita, hogy Rowling kiégett és nem akarja befejezni a sorozatot, most mégis új tervekkel állt elő.
A könyv véget ért, a filmek is lassan befejeződnek...J. K. Rowling pedig úgy érzi, rövidesen új ötletekkel fogja meglepni a HP-rajongókat

 

Áprilisban azt nyilatkozta, hogy esetleg írna egy nyolcadik kötetet is a Harry Potterekhez. Az új kötet tíz évvel az utolsó rész után kezdődne, mikor már a varázsló palánták családot alapítottak és felnőttek. Pénteken, az Oprah Showban azonban már nem egy, hanem három kötetről beszélt.

"Úgy érzem, megtudnék még írni egy nyolcadik, kilencedik és tizedik kötetet is. Nem biztos, hogy megírom őket, ahogy az sem, hogy igen...de most úgy érzem, hogy képes lennék rá." - mondta az írónő.

 


 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

blastr

1 komment

Címkék: irodalom

A bejegyzés trackback címe:

https://sf.blog.hu/api/trackback/id/tr42346147

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

sanche · http://elakadasjelzo.blog.hu/ 2010.10.06. 00:17:17

No ennek én nagyon örülnék...HP hiányom van...annak ellenére, hogy :
-Azért nem vagyok meggyőződve arról, hogy mindegyik részt Ő írta.
-Rohadtul megutáltam ezt a nőt. Jó pofát vágott ahhoz a filmhez.. a kiadási mizériák.. ehh szóval egy hihetetlenül pénzéhes gyökér. De írni azért írjon.

Gondolom az új gonosz erő nem anglia felől jön, hanem külföldről(hiszen brittannia kb összes varázslócsaládját megismerhettük :D)
süti beállítások módosítása