Akciós könyv

asimov_sfblog.jpg

Akciós könyv

stalker_sfblog.jpg

Rovatok

Egyben

Akciós könyv

banner_felkavaro2.jpg

Utolsó kommentek

Friss topikok

Külső feed

Nincs megjeleníthető elem

Szellemirtók 3: Murray fanyalog, Aykroyd ujjong, jön a következő generáció

2010.10.10. 14:00 :: GalBob

Dacára Bill Murray nyilvánosan megfogalmazott aggodalmainak a következő Szellemirtók megvalósulását illetően, Dan Aykroyd továbbra is serényen írja a forgatókönyvet, s nem csak remek folytatást ígér, de azt is, hogy ezzel a filmmel át is adják a stafétabotot a következő generációnak.

Augusztusban, a sajtót közismerten kevéssé szívlelő Murray egy tőle igen ritkának számító interjúban úgy fogalmazott, hogy nem sok reményt fűz a script elkészítésével megbízott írókhoz, Gene Stupnitsky-hoz és Lee Eisenberghez, akik a Year One című prehisztorikus buktáért felelősek. "Nos, én magam soha nem mentem el megnézni a Year One-t, ám azok akik igen, köztük más szellemirtók is, azt állították, hogy az volt a legrosszabb dolog, amit életükben valaha láttak. Az akkor álom továszállt, nem volt többé."

Aykroyd társánál jóval optimistábbnak tűnik. "Szerintem Bill leginkább attól tart hogy a Ghostbusters 3 forgatókönyve nem üti meg a korábbi színvonalat, azonban első kézből állíthatom, hogy jelenleg én dolgozok a forgatókönyvön, s a többiek (Stupintsky és Eisenberg, az amerikai The Office író-producerei) Bill élete komikus szerepét írták meg,  remek munkát végeztek az új szellemitók megformálásával, illetve az eredetiek ábrázolása is kiváló maradt. Már elkészítettünk egy igen komoly vázlatot, amit Harold Ramis és én hamarosan bemutatunk a stúdiónak is..."

Az egykori Blues Brothernek nincsenek illúziói, tisztában vele, hogy ő és filmbéli partnerei már nem azok a fürge, középkorú természetfeletti-vadászok, mint a 80-as évek elején az első Szellemirtókban.

"A karakterem látása már nem a régi, sajog a térde, s fáj a dereka, - már nem vezethetem a Caddy-t, s nem emelgethetem a protongyorsítót, túl nehéz lenne az már nekem. Fiatal lábakra, s friss elmékre lesz szükségünk - az új Szellemirtókra, szóval lényegében tovább adom a stafétabotot, s tudják mit? Teljesen elégedett leszek."

Szellemirtók: Az új generáció? Majd meglátjuk.

 

vanity fair

Szólj hozzá!

Címkék: film

A bejegyzés trackback címe:

https://sf.blog.hu/api/trackback/id/tr72359676

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása