Akciós könyv

asimov_sfblog.jpg

Akciós könyv

stalker_sfblog.jpg

Rovatok

Egyben

Akciós könyv

banner_felkavaro2.jpg

Utolsó kommentek

Friss topikok

Külső feed

Nincs megjeleníthető elem

Willy Wonka rágója valóság lesz?

2010.10.13. 12:00 :: Dot hugi

Ha a Roald Dahl féle Karcsi és a csokoládégyár című könyv, vagy a Willy Wonka és a csokigyár című film kimaradt valaki életéből, biztos vagyok benne, hogy a Tim Burton féle Charlie és a csokigyár azért nem kerülte el a figyelmét. Így azt is biztosra veszem, hogy a három fogásos étkezést helyettesítő rágóra - ami hamarosan kapható lesz - is mindenki emlékszik.

Willy Wonka történetének egyik legbetegebb találmánya a három fogásos étkezést helyettesítő rágó volt. Kutatók egy csoportja olyan mikroszkópikus kapszulák fejlesztésével kísérleteznek, amelyek különböző időközönként bocsájtanak ki ízeket.

A kapszulákat különböző keménységűre tervezik, a legpuhább a paradicsomlevessel töltött, hogy hamar feloldódjon. A keményebb kapszulák pedig a marhasült ízét tartalmazzák. A legkeményebb kapszulákba pedig az áfonyapite kerül majd, azért, hogy az étkezés végéig kitartson és ne repedjen szét idő előtt.

Remélem, hamarosan többet megtudhatunk majd erről az új fajta étkezésről, mert sok kérdés nyitott maradt. Többek között az, hogy vajon mennyi ideig élvezhetünk egy-egy ételt...mennyire laktató... és mikor készül el a magyaros ízek kombinációja?

 

dvice

Szólj hozzá! · 1 trackback

Címkék: tech tudomány

A bejegyzés trackback címe:

https://sf.blog.hu/api/trackback/id/tr542363911

Trackbackek, pingbackek:

Trackback: Élvezettel eltiporni egy gyermeket (Roald Dahl) 2010.11.15. 08:39:50

Basszus, meg mernék esküdni, hogy '85-ben saját szememmel láttam egy igazi, autentikus boszorkányt, aki bámulatos sebességével seprűnyélen szégyenítette meg a tévéadást esténként zörgő trécselésükkel megzavaró szovjet vadászpilótákat, ahogy elhúzott az...

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása