Akciós könyv

asimov_sfblog.jpg

Akciós könyv

stalker_sfblog.jpg

Rovatok

Egyben

Akciós könyv

banner_felkavaro2.jpg

Utolsó kommentek

Friss topikok

Külső feed

Nincs megjeleníthető elem

Új steampunk websorozat a Syfy-tól

2010.10.16. 15:00 :: GalBob

A Syfy.com hamarosan elindítja steampunkkal fűszerezett fantasy websorozatát a Riese-t. S teljesen érthető, hogy miért bíznak a sikerben, hiszen a főbb karaktereket már jól ismert sorozatok szereplői alakítják majd: Chloe a Smallville-ből, Gaeta Csillagközi Rombolóból, Brody és Volker a Stargate Universe-ből, és még sokan mások.

A Syfy.com-on látható bejelentés alapján a websorozat streames sugárzása október 26-ával veszi kezdetét minden kedden és csütörtökön. Íme a rövid összefoglaló:

"Riese-t, a látszólag átlagos vándort, egy rémisztő vallásos csoport, a Szekta üldözi immáron hosszú évek óta. Több nemzetet átívelő vándorlása alatt egyedüli társa Fenrir, a farkas. Kettejüknek kell valahogy kijátszaniuk a Szekta bérgyilkosait, akik nem riadnak vissza semmitől hogy bevégezzék a munkát, amit már oly sokszor elszalasztottak. Riese múltja homályba vész, mivel még ő maga sem tudja felidézni a tragikus éjszakát, amikor egész családját lemészárolták, s őt a vadonba űzték. Utazásai során kell összeraknia múltja töredékeit, hogy végre megértse önnön rendeltetését olyan viszályok között, amelyek végleg megpecsételhetik a világon uralkodó egyensúly sorsát - a csatatér pedig az egykor békés Eleysia királysága lesz. A steampunk-inspirálta produkció főbb szerepeiben Christine Chatelain-t ( SyFy's Sanctuary , Supernatural, The Collector, The L-Word ), Ben Cotton-t (Harper's Island, Stargate: Atlantis, Stan Helsing), Sharon Taylor-t (Stargate: Atlantis, Alice and Huck) és Patrick Gilmore-t (Stargate: Universe, Battlestar Galactica, Intelligence) láthatjuk majd."

S íme két trailer:

 

2 komment

Címkék: sorozat

A bejegyzés trackback címe:

https://sf.blog.hu/api/trackback/id/tr622374119

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Szkifi 2010.10.16. 21:12:58

Ez nem új sorozat, csak új évad.
Az első adag már az AXN Scifin is lement párszor. (simán angolul, vagy feliratosan, nem emlékszem)

wsvap 2010.10.19. 10:07:08

ez nem új sorozat hanem egy rakás fos.
süti beállítások módosítása