Akciós könyv

asimov_sfblog.jpg

Akciós könyv

stalker_sfblog.jpg

Rovatok

Egyben

Akciós könyv

banner_felkavaro2.jpg

Utolsó kommentek

Friss topikok

Külső feed

Nincs megjeleníthető elem

Itt az új érzelmes robot

2010.10.18. 08:00 :: Dot hugi

Újabb megvásárolható robotot fejlesztettek. Az új Emotive Robotic Avatar, olyan táblavezérlésű robot, ami képes sétálni, videót sugározni, megváltoztatni az arckifejezését, és tulajdonosa hangját sugározni egy másik helyre....mindezt 65,000 dollárért.

A közel 13 millió forintot érő hobbi robot öt különböző érzelmet tud kifejezni: örömöt, bánatot, dühöt, zavart és értetlenséget. A robot egy szinpadon áll, ami 19 különböző motort rejt magában. Ezek irányítják az animált mozgást. A bábut távolról is lehet irányítani a vezérlőpanelnek köszönhetően. Az antennák, és a szemszínek változása igazán jól mutatják be a hangulatváltozásokat, amiket a tulajdonos állíthat be. A kis kedvenchez tartozik egy mikrofon és egy lencse nélküli fényképezőgép is, így a számítógépen át a tulajdonos mindent láthat és hallhat, amit a bábu érzékel. A kérdésekre megfelelő választ készít, de a mi üzeneteinket is képes átadni.

A házi kedvenceket megrendelésre készítik.

 

dvice hammacher

1 komment

Címkék: tech

A bejegyzés trackback címe:

https://sf.blog.hu/api/trackback/id/tr392378800

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Szkifi 2010.10.18. 08:43:30

65.000 dollár???
Azért majdnem 3 Toyota Priust lehetne venni :D
süti beállítások módosítása