Akciós könyv

asimov_sfblog.jpg

Akciós könyv

stalker_sfblog.jpg

Rovatok

Egyben

Akciós könyv

banner_felkavaro2.jpg

Utolsó kommentek

Friss topikok

Külső feed

Nincs megjeleníthető elem

15 karakter, akit imádunk utálni - 1. rész

2010.10.25. 11:45 :: Dot hugi

A filmeket csak színesebbé teszik azok a szereplők, akik - hogyan is fogalmazhatnánk szépen - igazán bosszantóak. Van, aki a jó oldalon áll, de idegesítő, és persze vannak akik gonoszak is, és már-már kötelességünk utálni őket.

 

C-3PO

Színész: Anthony Daniels
Film: Star Wars sorozat

Nincs még egy karakter a a sci-fi történetében, aki annyit nyafogott vagy aggódott volna, mint 3PO. Viszont ne felejtsük el, hogy fontos szerepet játszott a Birodalom megdöntésében.

 

Lt. Reginald Barclay

Színész: Dwilight Schultz
Film: Star Trek: The next generation

A legtöbb fóbia nevetséges azoknak, akik nem szenvednek tőle. Azt viszont már a fóbiások többsége is viccesnek tartja, ha a 24. század szülötte fél a teleportálástól.

 

 

 

Ichabod Crane

Színész: Johnny Depp
Film: Az Álmosvölgy legendája

A történet két részből áll, az álmosvölgyi legendából, és Ichabod rémes emlékeiből, melyeket nem bír szabadulni. Ez a túlságosan is erkölcsös, félnótás mindentől fél, okoskodik de mégis legyőzi a lovast.
 
 
Carter J. Burke
 
Színész: Paul Reiser
Film: Aliens
 
Ez az ember a munka hőse. A vállalatért, főnökeiért és a saját állásáért is rengeteget tett. Elküldött egy csapat embert arra a területre, ahol az Alienek megfertőzhetik őket, majd a megmentésükre sietett a tengerészgyalogosokat cibálva magával.
 
 
 
Dr. Gaius Baltar
 
Színész: James Callis
Film: Battlestar Galactica
 
A világ egyik legismertebb és legutáltabb tudósa a computer technológiában. Legféltettebb titka, hogy egy ember alakú cylon átvere őt és emiatt pusztult el a 12 Kolónia. Azóta takargatja titkát. Egy chip miatt azt a cylont (6-ost) vizióként látja és emiatt nagyon furának találják. 6-os segítségével ő fejlesztette ki a cylon-detektort, ami az ember alakú cylonokat megkülönbözteti a valódi emberektől.
 

blastr

2 komment

Címkék: sorozat

A bejegyzés trackback címe:

https://sf.blog.hu/api/trackback/id/tr422381433

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Prophet 2010.10.27. 03:53:21

Nem is volt chipje Baltarnak, de talán tévedek: még CT-t is csináltatott. Projekció volt, ahogy pl. Hatosnak is volt egy hasonló Gaiusa. És ha már elárultuk, hogy megdőlt a Birodalom, szerintem azt is lehet, hogy a rémes titokra fény derül...

Turanga Leela 2010.10.27. 12:05:44

@Prophet: szívemből szóltál, te proféták gyöngye:D
süti beállítások módosítása