Akciós könyv

asimov_sfblog.jpg

Akciós könyv

stalker_sfblog.jpg

Rovatok

Egyben

Akciós könyv

banner_felkavaro2.jpg

Utolsó kommentek

Friss topikok

Külső feed

Nincs megjeleníthető elem

Darren Aronofsky rendezi a Machine Mant

2010.10.27. 16:00 :: GalBob

Darren Aronofsky a Mandalay Picturesszel karöltve viszi vászonra Max Barry Machine Man című regényét, adta hírül a Variety.

A forgatókönyvért várhatóan Mark Heyman felel majd, aki korábban John McLaughlinnal és Aronofskyval írta a különböző filmfesztiválokon máris óriási sikernek örvendő Black Swant. Barry eredetije a szerző honlapján jelent meg oldalanként abban a tempóban, ahogyan éppen haladt a művel.

A Machine Man, ami nem keverendő a Marvel Comics képregényhősével, egy mérnökről szól, akinek elege lesz az átlagos észrevétlenségből, s úgy határoz, hogy testét saját tervezésű titánium beültetésekkel fejleszti tökélyre. Hamarosan ráébred, hogy nem ő az egyetlen, aki új testről álmodik.

A teljes történet elérhető Barry honlapján, itt.

Még nincs biztos megjelenési dátum, azonban minden valószínűség szerint a rendező a Wolverine 2 munkálatai után vág bele ebbe a projektbe.

Szólj hozzá!

Címkék: film

A bejegyzés trackback címe:

https://sf.blog.hu/api/trackback/id/tr372402206

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása