Akciós könyv

asimov_sfblog.jpg

Akciós könyv

stalker_sfblog.jpg

Rovatok

Egyben

Akciós könyv

banner_felkavaro2.jpg

Utolsó kommentek

Friss topikok

Külső feed

Nincs megjeleníthető elem

Visszatérhetünk Silent Hill-be?

2010.11.04. 11:44 :: locutus

Négy évvel Chirstophe Gansvideojáték-adaptációja után újra megélénkült az élet a játékosok által már jól ismert városban - ezúttal azonban már más rendező keze alatt.

 

A Silent Hill: Revelations néven futó folytatásnál bár rót nem váltottak (az első részt a korai Tarantino-filmek társírójaként híressé vált Roger Avary jegyezte), ám a rendező személye megváltozott: az új direktor a (nálunk csak DVD-n megjelent) Solomon Kane cmű fantasy-kalandfilm rendezője, Michael J. Bassett lesz.

A második rész főszereplőjének a neve Heather Mason lesz (ezt a karaktert a játék harmadik részéből vették a készítők), aki tizennyolcadik születésnapja után kezd rémálmokat látni a híres-neves címszereplő városról, ahol apja eltűnését is ki kell nyomoznia.

A filmesek állítása szerint a folytatás tartani fogja magát az első rész képi világához (amit sokan annak legjobb elemének tartanak), de annál joban fog kötődni az eredeti játékhoz. És hogy 3D-s lesz-e? Még nem tudni, de manapság elég valószínű.

Shock 'Till You Drop

Empire Online

2 komment

Címkék: játék film

A bejegyzés trackback címe:

https://sf.blog.hu/api/trackback/id/tr292422809

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása