Akciós könyv

asimov_sfblog.jpg

Akciós könyv

stalker_sfblog.jpg

Rovatok

Egyben

Akciós könyv

banner_felkavaro2.jpg

Utolsó kommentek

Friss topikok

Külső feed

Nincs megjeleníthető elem

Indiana Jones újabb kalandra készül

2010.11.10. 13:00 :: Dot hugi

Indiana Jones öt kalandjából már négy filmet forgattak. Harrison Ford meggyőződéssel állítja, hogy hamarosan jönni fog az ötödik rész is.

A Morning Glory című film kapcsán beszélgetett a CNN riportere Harrison Forddal. A színész az interjú során arról is beszélt, hogy George Lucas egy új munkába kezdett, ami Fordot és Steven Spielberget egyaránt érdekli majd. Ezen kívül azt is elmesélte, hogy ismét örömmel bújna a régész-kalandor bőrébe.

Az viszont, hogy Ford 68 évesen is képes lesz e mindarra, amit 20 éve könnyedén megcsinált, még kérdéses, bár az előző filmben még egész ügyesen alakította Indy-t.  Ha Harrison Ford mégsem tudja vállalni valamilyen okból, akkor két verzió lehetséges. Az egyik, hogy erőltetik az új generációs Jones-t, ami már az utolsó filmben se jött be...gondoljunk csak Shia LaBeouf-re. A második - és reálisabb - opció, hogy a régész szerepét valaki más veszi át, ahogyan a 007-es és Batmannel is történt. De vajon ki alakíthatná ennyi év után Indiana Jones legendás alakját?

 

blastr

2 komment

Címkék: film

A bejegyzés trackback címe:

https://sf.blog.hu/api/trackback/id/tr512437879

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

WiZe 2010.11.10. 15:51:38

Inkább a második opció legyen. Ez a Shia böffencs tré.

Turanga Leela 2010.11.15. 11:46:24

Az egész tré, a csúcson kellett volna abbahagyni:D 3 rész és off. Bár én csak a Frigyládát szeretem:)
Nem akarom ezt a vén trottyot ugrálni látni:D
süti beállítások módosítása