Akciós könyv

asimov_sfblog.jpg

Akciós könyv

stalker_sfblog.jpg

Rovatok

Egyben

Akciós könyv

banner_felkavaro2.jpg

Utolsó kommentek

Friss topikok

Külső feed

Nincs megjeleníthető elem

Han Solo majdnem meghalt

2010.11.12. 12:00 :: Dot hugi

Harrison Ford talán még soha nem adott olyan interjút, amiben nem esett szó a Star Warsról. Még ha egy teljesen más filmről is kéne beszélgetni, a riporterek biztosan visszakanyarodnak a színész egyik legnagyobb sikeréhez. Az eddigiektől azonban eltér, hogy Ford legújabb híre az volt, hogy karaktere majdnem meghalt a forgatáson.

Az ABC News riporterével beszélgetett Harrison Ford a Morning Glory kapcsán, mikor a riporter feltette a kérdést: Miért nincs új Star Wars film Han Solo főszereplésével? Ezután Ford elkezdte magyarázni, hogy nem térhet vissza egy karakter se csak úgy...de:

"Han Solo számomra nem is tűnt olyan érdekes karakternek, sőt. Arra is gondoltam, hogy az utolsó részben meg is halhatna. George Lucas azonban másként gondolta. Szerinte nincs jövője a halott Han Solo játékoknak. Ezért életben hagyott"

 

blastr

Szólj hozzá!

Címkék: film

A bejegyzés trackback címe:

https://sf.blog.hu/api/trackback/id/tr362443700

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása