Akciós könyv

asimov_sfblog.jpg

Akciós könyv

stalker_sfblog.jpg

Rovatok

Egyben

Akciós könyv

banner_felkavaro2.jpg

Utolsó kommentek

Friss topikok

Külső feed

Nincs megjeleníthető elem

Az új Spawn-sorozat csak a felnőtteké

2010.11.13. 15:30 :: Dot hugi

Todd McFarlane legújabb tervei között szerepel, hogy a Spawn című képregényből animációs sorozatot készít. Sőt, azt is megígérte, hogy az új sorozat stílusa tökéletesen idézi majd a 10 évvel ezelőtti, HBO-n vetített filmet.

Az MTV szerint McFarlane nem enged abból az elhtározásból, hogy a sorozatot kizárólag felnőtteknek készítse el. Véleménye szerint egy jó sorozat kell ahhoz, hogy tévés "nagyhatalom" legyen belőlük. Az ABC, NBC és a CBS döntheti magából a korosztálytól független, könnyed szórakozást ígérő sorozatokat. McFarlane azonban valami újat és egyedit akar alkotni, ami kicsit rázósabb és sötétebb, mint a megszokott családi filmek.

Az eredeti sorozatot 1997 és 1999 között sugározta az HBO, és még egy Emmy-díjat is bezsebelt, mindezt úgy, hogy már akkor sem volt mentes szextől és erőszaktól. McFarlane szerint ami nem rossz, azt nem kell megjavítani, tehát a régi Spawn sorozat úgy volt jó, ahogy, és most sem kell a stíluson változtatni. Ha pedig a többi tévécsatornának nem tetszik a sorozat, akkor is ott lesz még a sajátja. Múlt hónapban az MTV-nek is bejelentette, hogy már elkezdett tárgyalni néhány stúdióval a megvalósításról. Sőt, az animáció kitalálása és tesztelése is megtörtént. McFarlane jelenleg heti sorozatban gondolkozik, ami epizódonként nem lenne hosszabb, mint a megszokott 30 perc.

Az animációs sorozat terveit először 2009-ben hozta nyilvánosságra, idén pedig neki is látott a megvalósításnak. Ha így folytatja, 2011-ben talán már a sorozatot is élvezhetjük a televízióban.

 

 

blastr

Szólj hozzá!

Címkék: sorozat

A bejegyzés trackback címe:

https://sf.blog.hu/api/trackback/id/tr172446321

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása