Akciós könyv

asimov_sfblog.jpg

Akciós könyv

stalker_sfblog.jpg

Rovatok

Egyben

Akciós könyv

banner_felkavaro2.jpg

Utolsó kommentek

Friss topikok

Külső feed

Nincs megjeleníthető elem

Harry Potter nem akar több történetet

2010.11.14. 11:00 :: Dot hugi

Nem is olyan régen, az Oprah Winfrey Show-ban mesélte el J.K. Rowling, hogy szeretné kibővíteni Harry Potter történetét, és további három könyvet írna. Mindezt persze csak azért, mert a kis varázslótanoncnak több millió rajongója van a világon. Daniel Radcliffe, Harry alakítója azonban nem értékeli az ötletet.

Daniel Radcliffe-re nem mondhatjuk, hogy nincs oka szeretni Harry Pottert, hiszen neki köszönheti, hogy híressé vált. Mégis, most úgy gondolja, nem jó ötlet, ha folytatódik a sorozat.

 

"Ó, Istenem! Rowling megígérte nekem, hogy biztosan nem fog több könyvet írni Harryről - mondta Radcliffe, aki már igazán unja, hogy egyedül ezt a figurát alakíthatja. - Azt hiszem, mindenkinek elege lenne abból, ha 10 éven keresztül ugyanazt a szerepet kellene játszania."

Hasonlóan vélekedik Emma Watson is, bár ő azt mondta, hogy ha új szerepeket és lehetőségeket is kapna az évek során, akkor esetleg visszatérne még egyszer Hermione szerepében a filmvászonra.

"Az egész akkor kezdődött, mikor még nagyon fiatal voltam; egyetlen szerepről volt szó, mégis megváltoztatta az egész életemet. De nem ez az, ami igazán boldoggá tett, vagy tesz engem. Szeretnék még sok mást is kipróbálni" - mondta Miss Watson.

Bár hivatalosan még nem volt szó a sorozat folytatásáról, az biztos, hogy amennyiben az írónő folytatni akarja a sikertörténeteket, nagyon sok jó ötletet kell gyűjtenie, hiszen a főgonosz már nincs többé. De az is 100%, hogy ha a könyvek elkészülnek, a filmek is követik őket. Ezért érthető, hogy a Harry Potter ifjú sztárjai már most ódzkodnak az ötlettől.

blastr

Szólj hozzá!

Címkék: irodalom

A bejegyzés trackback címe:

https://sf.blog.hu/api/trackback/id/tr22446435

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása