Akciós könyv

asimov_sfblog.jpg

Akciós könyv

stalker_sfblog.jpg

Rovatok

Egyben

Akciós könyv

banner_felkavaro2.jpg

Utolsó kommentek

Friss topikok

Külső feed

Nincs megjeleníthető elem

Letölthető Toochee exkluzív novellája

2010.11.16. 17:00 :: SFblog

Toochie Az új múzsa című novellája mindössze 99 Ft-ért letölthető a Galaktika boltban.

A túl közeli jövőben a zeneipar kétségbeesve próbál újabb bevételekre szert tenni. A technika fejlődése lehetőséget teremt, hogy egy korábban elképzelhetetlen jogi szabályozást csikarjanak ki. Meddig fajulhat el a küzdelem a jogászok és a zenészek között? Mennyire képtelen helyzet állhat elő a szerzői jogok érvényesítése terén? Abszurd antiutópia 2022-ből.

Toochee (Michael T. Cricket; Kovács "Tücsi" Mihály)

Szerkesztő, újságíró, média- és "Nagy Testvér"-szakértő, a Galaktika magazin tudományos szerkesztője. 1967-ben született Budapesten. Rendszerprogramozói tanulmányait a Számalkon végezte. Több magazin újságírója, majd a Duna tévé, később a Spektrum televízió szerkesztője. Televíziós tartalomszolgáltató, emellett 2004-től az újrainduló Galaktika magazin tudományos szerkesztője.
1997 óta jelennek meg novellái, 2005 óta rendszeresen publikál a Galaktikában. A Kétszázadik című antológiában, a Meta- és HiperGalaktikákban is publikált egy-egy írást. Közismerten "önző szerző", történeteit saját magának, "fejben" meséli el, nehezen veszi rá magát az írásra. Zsoldos Péter-díjas író.

 

Toochie Az új múzsa című novellája letölthető a Galaktika boltban mindössze 99 Ft-ért.

Szólj hozzá!

Címkék: irodalom

A bejegyzés trackback címe:

https://sf.blog.hu/api/trackback/id/tr772452914

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása