Akciós könyv

asimov_sfblog.jpg

Akciós könyv

stalker_sfblog.jpg

Rovatok

Egyben

Akciós könyv

banner_felkavaro2.jpg

Utolsó kommentek

Friss topikok

Külső feed

Nincs megjeleníthető elem

Öntesd magad karbonitba

2010.11.20. 15:00 :: Dot hugi

Minden ember, aki egyszer is látta a Star Wars sorozatot, emlékszik arra a jelenetre mikor szegény Han Solo-t lefagyasztják. Ezt megörökítendő, már szappantartót, és képeket is gyártottak a rajongóknak. De itt van a legújabb őrület, bárki karbonitba öntetheti magát.

Paul Pape művész fejéből pattant ki az ötlet, hogy megformázza kicsinyített mását. Ezután persze üzletet is csinált, bárkinek elkészíti a miniatűráját. A szobrász az alábbi módon hírdeti magát:

 

Egyszerűen csak küldd el a fotódat a paulpape@gmail.com email címre, és az ötletedet. Az eredeti pózt szeretnéd? Vagy van egy új ötleted? Írd le és megvalósítom a legapróbb arcvonásoktól a ruhákon át mindent.

A szobor, amit Pape készít műanyagból és polimerből van, amit ő csak "super sculpey"-nak nevez. A modell 4,25 inch (11 cm) nagy és 50 dollárba kerül (kb. 10000 Ft).

blastr

Szólj hozzá!

Címkék: művészet

A bejegyzés trackback címe:

https://sf.blog.hu/api/trackback/id/tr712460673

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása