Akciós könyv

asimov_sfblog.jpg

Akciós könyv

stalker_sfblog.jpg

Rovatok

Egyben

Akciós könyv

banner_felkavaro2.jpg

Utolsó kommentek

Friss topikok

Külső feed

Nincs megjeleníthető elem

Veszélyben a Fringe?

2010.11.20. 14:33 :: locutus

A FOX csatorna január 28-tól (az eddig megszokott csütörtök este helyett) péntek este 9-től fogja vetíteni J. J. Abrams Fringe című sorozatának aktuális részét - ez valószínűleg sajnálatos hír a rajongóknak, mivel ezt az időpontot előszeretettel nevezik "péntek esti holtsáv"-nak.

 

Ez leginkább annak fényében meglepő, hogy a Fox nemrégiben nyilatkozta, hogy mennyire szeretnék életben tartani ezt a műsort - ugyanakkor az is tagadhatatlan, hogy dacára annak, hogy a rajongók szinte kivétel nélkül egyetértenek abban, hogy a sorozat minősége egyre jobb és jobb, a nézettség mégis zuhan. A legutóbbi részt például alig ötmillióan nézték, ami sosem jó előjel.

Reméljük, azért tévednek azok a rajongók, akik már most a sorozat végét jósolják, ám ne feledjük, hogy a magyar nézőknek ez már a második búcsú lenne a sorozattól, mivel a hazai adón már a második évad se ment le végig.

Blastr

2 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://sf.blog.hu/api/trackback/id/tr642461226

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

WiZe 2010.11.20. 18:44:14

Neeeeeeeeeeeeeeeeeeee! Még szívesen elnéznék belőle 2 évadot.

AlexWolf 2010.11.21. 10:22:31

Szeretem a Fringe-t, jó sorozat. Azt viszont nem értem, hogy egy csomó fos sorozatot napirenden tartanak, amiknek menniük kéne. Ilyen pl a SG-Universe, és ezt annak ellenére mondom, hogy SG fan vagyok (igaz számomra a SG-1 1-7(8) évada az igazi).
süti beállítások módosítása