Akciós könyv

asimov_sfblog.jpg

Akciós könyv

stalker_sfblog.jpg

Rovatok

Egyben

Akciós könyv

banner_felkavaro2.jpg

Utolsó kommentek

Friss topikok

Külső feed

Nincs megjeleníthető elem

Harry Potter pálcáival ünnepeljük a befejező részt

2010.11.21. 17:40 :: Dot hugi

Hamarosan befejeződik a kis varázsló története. Bár hazánkban még nem olyan nagy a készülődés és az őrület a film körül...Angliára és Amerikára ezt nem mondhatjuk el, náluk már a lézeres varázspálcák is megérkeztek.

 

Harry Potter és a Halál ereklyéi című film 1. része nemsokára a már a mozikba került, 19-én. Rengeteg rajongó különböző filmre utaló ereklyékkel, vagy öltözékkel ment a a bemutatókra, sőt több bolt is elkezdett Harry Potteres kacatokat árulni.

 

 

 

A hivatalos Harry Potter termékek között található egy videó, ahol két roxforti varázsló épp egy varázspálcával "harcol". A pálcák ára 22 dollár (4500 Ft kb.) és négy féléből választhat a kedves vásárló: Voldemort, Harry, Hermione és Ron pálcái is eladók.

 

dvice

 

 

2 komment

Címkék: film zs

A bejegyzés trackback címe:

https://sf.blog.hu/api/trackback/id/tr642462644

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Pestabácsi 2010.11.21. 18:51:20

Mit keres egy sf fórumon a heripáter? Annyi köze nincs a sci-fi hez, mint Gombóc Artúrnak a norbiapdéthez! Ha jól tom, az sf magyar megfelelője tudományos-fantasztikus.
Tudományosnak sztem nem annyira, de legalább fantasztikus.Fantasztikusan pocsék.

sanche · http://elakadasjelzo.blog.hu/ 2010.11.22. 16:37:17

@Pestabácsi: ez a blog nagyon termékeny szerencsére, de persze így nem várható el, hogy az általad leírt sf dolgokkal foglalkozzon _kizárólag_

Ebben sf-nek az tekinthető valahol, hogy egy fantázia cuccot a valóságban legyártanak technikai alapokon.

Amúgy ez a reklám eléggé vacak. Ez a varázspálca az 5-12 éves korosztályban tök jópofa lehet és szerintem sokkal normálisabb, mint egy játékpisztoly. De akkor ezt miért nem gyerekekkel reklámozzák?
Még a "mindenízű drazsé" akár felnőttnek is lehetett jópofa, de ez azért nagyon vacak gyerekjáték...
süti beállítások módosítása