Akciós könyv

asimov_sfblog.jpg

Akciós könyv

stalker_sfblog.jpg

Rovatok

Egyben

Akciós könyv

banner_felkavaro2.jpg

Utolsó kommentek

Friss topikok

Külső feed

Nincs megjeleníthető elem

Bővített kulisszák mögötti Trónok harca előzetes

2010.12.07. 16:00 :: GalBob

Habár az HBO korábban már közzé tett egy 10 perces kulisszák mögötti előzetest, azóta megjelent egy kissé hosszabb, bővített változat is. 

 

Az előzetes alapvetően nem különbözik bármely más promo-anyagtól, azonban lehetőségünk nyílik "mozgásban" látni a főbb szerepekre kiválasztott színészeket, s a könyvsorozat rajongójaként azt kell mondanom, hogy elégedettek lehetünk a szereplőgárdával. Ehhez persze hozzájárulhatott az is, hogy George R. R. Martinnak a történet szellemi atyjaként és a tévésorozat forgatókönyvírójaként állítólag vétójoga volt a szereplők kiválasztásakor.

 

 

A sorozat vérbeli középkori fantasynek ígérkezik, a készítők nem spóroltak a díszletek és a jelmezek kivitelezésén, arról már nem is beszélve, hogy közel egy tucatnyi helyszínen történt a forgatás. Egyedül Martin szavai adnak okot némi aggodalomra, amikor is a sorozat központi karakterének nevezte Ned Starkot, ami talán az első kötet központi konfliktusa szempontjából talán igaz is, azonban a regények narratív struktúrája egyik "nézőponti szereplőt" sem kezeli kitüntetetten a többi rovására. Reméljük, hogy csupán nyelvbotlás volt. Ennek ellenére, alig férek a bőrömbe, hol van már 2011 tavasza?!

 

tor.com

 

Szólj hozzá!

Címkék: sorozat irodalom

A bejegyzés trackback címe:

https://sf.blog.hu/api/trackback/id/tr542498195

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása