Akciós könyv

asimov_sfblog.jpg

Akciós könyv

stalker_sfblog.jpg

Rovatok

Egyben

Akciós könyv

banner_felkavaro2.jpg

Utolsó kommentek

Friss topikok

Külső feed

Nincs megjeleníthető elem

Szupergyógyszer - mellékhatás: halál

2010.12.11. 13:00 :: GalBob

Tegyük fel, hogy létezik egy tabletta, amelynek szedésével képessé válsz az agyad kapacitásának 100%-át kihasználni. Okosabb, erősebb, gyorsabb, vonzóbb leszel, szellemi és kommunikációs képességeid hirtelen maximális szintre emelkednek, s életed minden pillanatát valóságos csodaként élheted át. Ám ennek ára van: a tabletta egyik mellékhatása a váratlanul, ám előbb-utóbb mindenképpen bekövetkező halál.

Neil Burger (Az illúzionista) legújabb filmje, a Limitless röviden erről szól: egy újságíró (Bradley Cooper) ráakad erre a gyógyszerre (kissé olyan mint az Elízium lányából a "halhatatlanság elixír" és a Pörgés marsi drogjának kombinációja, leszámítva persze a végzetes mellékhatást) amivel ugyan nem válik szuperhőssé, ám rövid időn belül mindent elér, ami emberileg elérhető számára, vállalva ezzel, hogy bármikor összeeshet és meghalhat. A további főszerepekben Abbie Cornish-t és Robert de Niro-t láthatjuk majd 2011 március 18-ától. Íme a film viral-előzetese:

 

Szólj hozzá!

Címkék: film

A bejegyzés trackback címe:

https://sf.blog.hu/api/trackback/id/tr82506997

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása