Akciós könyv

asimov_sfblog.jpg

Akciós könyv

stalker_sfblog.jpg

Rovatok

Egyben

Akciós könyv

banner_felkavaro2.jpg

Utolsó kommentek

Friss topikok

Külső feed

Nincs megjeleníthető elem

Farrell, mint Arnold utódja?

2011.01.10. 15:22 :: locutus

Az Arnold Schwarzenegger főszereplésével készült Total Recall - Az emlékmás című SF-klasszikusnak már jó ideje rebesgetik a remake-jét, és most úgy tűnik, ráakadtak a főszereplőre is: Colin Farrell-re, aki a Különvéleményben már szerepelt Philip K. Dick-adaptációban.

Neal H. Moritz producer a főszereplő személyén túl nyilvánosságra hozott néhány részletet a filmről, melynek forgatása idén májusban kezdődik. Len Wiseman rendező, akinek az első két Underworld-filmet, valamint a Die Hard-sorozat negyedik részét köszönhetjük, az eredeti novella sokkal hitelesebb adaptációját szeretné elkészíteni. Így például nem lenne űrutazás sem - a főhős csak a Földön fog utazni, ám ennek ellenére látványos és mutatós jövőképet ígérnek.

A producer nyilatkozata szerint a készülőfélben lévő jövőkép illeszkedni fog a korábbi Dick-adaptációk (pl. a Szárnyas Fejvadász) által festett képhez: túlnépesedés,  a technikai innovációk a mai gépekből lesznek továbbfejlesztve - és ami a legörvendetesebb, a készítők elutasítják a 3D-technikát - annak ellenére, hogy a stúdió rájuk akarta erőltetni.

Az írói poszton tevékenykedő Kurt Wimmer neve (Equilibrium ide vagy oda) azonban jóval nagyobb aggodalomra ad okot - elég, ha megnézzük a Salt ügynököt vagy az Ultraviolát. És persze még mindig ott a kérdés: szükséges ez egyáltalán?

Empire Online

1 komment

Címkék: film

A bejegyzés trackback címe:

https://sf.blog.hu/api/trackback/id/tr612574300

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

thinker_ 2011.01.10. 17:21:12

semmi szükség rá. pár év múlva jön a mátrix remake? nevetséges.
süti beállítások módosítása